Dekorativ och tidlöst

För honom

DEN BÄSTA GÅVAN TILL MANNEN I DITT LIV

Ge honom; din bästa vän, bror eller pappa något som är vackert, fyller en funktion men också håller över tid. En väckarklocka från Båge & Söner blir en gåva som uppfyller precis just det.

En Båge & Söner väckarklocka är varsamt monterad för hand. Alla material är noggrant utvalda och av högsta kvalitet: rostfritt stål, mässing och härdat mineralglas, medan bak är klockan klädd i förstklassigt svenskt läder.

EN DEKORATIV KLOCKA TILL HANS SKRIVBORD

En snygg väckarklocka att vila ögonen är ett praktiskt föremål som påminner honom om dig var den än står på sängbordet, på spiskransen eller på skrivbordet. En bordsklocka på skrivbordet kan samtidigt hjälpa honom att hålla fokus genom att slippa titta på skärmen för att veta vad tiden är. Väckarklockan går att få i en rad olika färgkombinationer och utföranden – allt för att han ska bli så nöjd som möjligt.

EN PERSONLIG GRAVYR

Låt mannen i ditt liv alltid bli påmind om vad han betyder för dig genom att inkludera en personlig gravyr på framsidan av klockan. Det är ett enkelt men vackert sätt att göra din gåva ännu mer personlig och meningsfull.